FAQ

Kan ik ergens een startnummer claimen?
Jazeker! Dit zal gaan via blinde bieding, dus stuur je gewenste nummer plus bedrag naar info@campusrun.nl en een paar dagen voor de run hoor je van ons of je het startnummer hebt.

Waar vindt de start van de CampusRun plaats?
Dit zal binnenkort bekend gemaakt worden. Dit zal ergens op de campus van de TU Delft zijn.

Hoe laat start de loop?
Dit zal binnenkort bekend gemaakt worden. Er zijn richtlijnen om deze om 18:00 van start te laten gaan.

Tot wanneer is het mogelijk om in te schrijven?
De laatste dag om in te schrijven is 5 juni 2018. Dit is de dag voor de run.

Is er tijdsregistratie aanwezig tijdens de CampusRun?
Jazeker! We zullen binnenkort bekend maken hoe we dit zullen integreren. Deze chip zit gekoppeld aan je naam. Je tijd wordt hierdoor meteen geregistreerd. Het systeem werkt met een bruto tijd. De tijd gaat lopen zodra het startschot afgaat en stopt met lopen wanneer de chip over de finish mat komt. De chip krijg je op de dag van de run samen met je startnummer.

Help! Wat moet ik aantrekken tijdens de CampusRun?
Trek je leukste en gekste outfit uit de kast voor de estafette. Maar kom gewoon in sportkleding voor de andere afstanden zodat je de mensen die voor een serieuze tijd komen niet hindert.

Worden er foto’s gemaakt tijdens de run?
Jazeker! Over het terrein verspreid kun je fotografen tegenkomen. Bij de finish hebben we nog een speciale fotograaf zodat iedereen een finishfoto krijgt. Deze komen uiteraard na de loop op onze Facebook.

Ik ben m’n E-ticket kwijt! Wat moet ik doen?
Stuur ons een mailtje, dan sturen we hem opnieuw!

Hoe loopt de route?
De route staat de dag zelf duidelijk aangegeven met bordjes, je hoeft dus niet bang te zijn dat je onderweg niet weet welke kant je op moet rennen. Binnenkort worden de routes ook op deze site bekend gemaakt.

Zijn er kleedkamers aanwezig?
Dit zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Ik kan m’n lopers profiel niet aanpassen, wat moet ik doen?
Registreer jezelf via de link in de mail met het e-ticket. Lukt het nog steeds niet? Stuur ons dan een mailtje, dan doen wij het voor je!

Hoe kan ik mensen mij laten sponsoren?
Kijk op deze pagina. Hier kun je jezelf aanklikken en laten sponsoren door al je vrienden en familie! Ook zit er een knop om de pagina te delen via facebook

Wat gebeurt er bij slecht weer?
Wanneer er significant veel regen wordt verwacht, zullen we de loop eventueel wat uitstellen. Alleen wanneer de omstandigheden te gevaarlijk voor de deelnemers of vrijwilligers, zullen we de loop moeten cancelen.

Is je vraag nog niet beantwoord? Mail hem naar info@campusrun.nl. Je kunt een van ons ook altijd even aanspreken.