FAQ

Kan ik ergens een startnummer claimen?
Jazeker! Dit zal gaan via blinde bieding, dus stuur je gewenste nummer plus bedrag naar info@campusrun.nl en een paar dagen voor de run hoor je van ons of je het startnummer hebt. Per persoon is een startnummer te kiezen tussen 1 en 600. Natuurlijk komt alle opbrengst ten goede van het goede doel.

Waar en hoe laat vindt de start van de CampusRun plaats?
De start zal plaatsvinden in blokken tussen 18:00 en 18:30 bij de TU Aula.

Tot wanneer is het mogelijk om in te schrijven?
De laatste dag om online in te schrijven is 5 juni 2018. Dit is de dag voor de run. Op de dag zelf is het echter ook mogelijk om nog last-minute in te schrijven, kom hiervoor naar de infobalie bij de Aula van de TU! Als je pas op de dag zelf aanmeldt, wordt je tijd helaas niet geregistreerd.

Hoelaat kan ik mijn startnummer ophalen?
Op de dag zelf kun je het nummer ophalen tussen 15:00 en 18:00. Ook op dinsdag 5 juni kan je je startnummer ophalen bij het kantoor van Gezelschap Leeghwater tussen 12:00 en 14:00.

Is er tijdsregistratie aanwezig tijdens de CampusRun?
Jazeker! We zullen binnenkort bekend maken hoe we dit zullen integreren. Iedereen krijgt een eigen chip, die precies meet wanneer je over de start en finish loopt. Zo kun je dus ook binnen een estafetteteam bijvoorbeeld de snelste loper zien. De chip krijg je op de dag van de run samen met je startnummer.

Help! Wat moet ik aantrekken tijdens de CampusRun?
Trek je leukste en gekste outfit uit de kast voor de estafette. Maar kom gewoon in sportkleding voor de andere afstanden zodat je de mensen die voor een serieuze tijd komen niet hindert.

Worden er foto’s gemaakt tijdens de run?
Jazeker! Over het terrein verspreid kun je fotografen tegenkomen. Bij de finish hebben we nog een speciale fotograaf zodat iedereen een finishfoto krijgt. Deze komen uiteraard na de loop op onze Facebook.

Ik ben m’n E-ticket kwijt! Wat moet ik doen?
Stuur ons een mailtje (info@campusrun.nl), dan sturen we hem opnieuw!

Hoe loopt de route?
De route loopt langs de hotspots van het Mekelpark. Zo kom je langs het festivalterrein van iFoT, de D:Dreamhall en The Green Village. Tijdens de run is de route duidelijk aangeven met bordjes en afzetlint, dus je hoeft niet bang te zijn dat je onderweg niet weet welke kant je op moet rennen.

Zijn er water en banaanpunten op de route?
Jazeker! Op het kaartje hiernaast is te zien waar de bananen en het water te vinden zijn.

 

Zijn er kleedkamers aanwezig?
Dit zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Ik kan m’n lopers profiel niet aanpassen, wat moet ik doen?
Registreer jezelf via de link in de mail met het e-ticket. Lukt het nog steeds niet? Stuur ons dan een mailtje, dan doen wij het voor je!

Hoe kan ik mensen mij laten sponsoren?
Kijk op deze pagina. Hier kun je jezelf aanklikken en laten sponsoren door al je vrienden en familie! Ook zit er een knop om de pagina te delen via facebook

Wat gebeurt er bij slecht weer?
Wanneer er significant veel regen wordt verwacht, zullen we de loop eventueel wat uitstellen. Alleen wanneer de omstandigheden te gevaarlijk voor de deelnemers of vrijwilligers, zullen we de loop moeten cancelen.

Is je vraag nog niet beantwoord? Mail hem naar info@campusrun.nl. Je kunt een van ons ook altijd even aanspreken.