FAQ

Waar en hoe laat vindt de start van de CampusRun plaats?
De start zal plaatsvinden in blokken tussen 18:00 en 18:30 bij X TU Delft.

Tot wanneer is het mogelijk om in te schrijven?
De laatste dag om online in te schrijven is 4 juni 2019. Dit is de dag voor de run. Op de dag zelf is het echter ook mogelijk om nog last-minute in te schrijven, kom hiervoor naar de infobalie bij X TU Delft! Als je pas op de dag zelf aanmeldt, wordt je tijd helaas niet geregistreerd.

Hoelaat kan ik mijn startnummer ophalen?
Op de dag zelf kun je het nummer ophalen tussen 15:00 en 18:00. tot 2 dagen van te voren is op een nader te bepalen tijdstip ook het nummer op te halen.

Is er tijdsregistratie aanwezig tijdens de CampusRun?
Jazeker! We zullen binnenkort bekend maken hoe we dit zullen integreren. Iedereen krijgt een eigen chip, die precies meet wanneer je over de start en finish loopt. Zo kun je dus ook binnen een estafetteteam bijvoorbeeld de snelste loper zien. De chip krijg je op de dag van de run samen met je startnummer.

Help! Wat moet ik aantrekken tijdens de CampusRun?
Kom gewoon in sportkleding voor de afstanden zodat je de mensen die voor een serieuze tijd komen niet hindert.

Worden er foto’s gemaakt tijdens de run?
Jazeker! Over het terrein verspreid kun je fotografen tegenkomen. Bij de finish hebben we nog een speciale fotograaf zodat iedereen een finishfoto krijgt. Deze komen uiteraard na de loop op onze Facebook.

Ik ben m’n E-ticket kwijt! Wat moet ik doen?
Stuur ons een mailtje (info@campusrun.nl), dan sturen we hem opnieuw!

Hoe loopt de route?
De route dit jaar zal je door verschillende hotspots van het Mekelpark leiden. De route wordt duidelijk aangegeven met borden en vrijwilligers, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat u verdwaalt. Op de route zal er water en fruit aangeboden worden op de plaatsen die hieronder worden getoond.

Zijn er water en banaanpunten op de route?
Jazeker! Op het kaartje hiernaast is te zien waar de bananen en het water te vinden zijn.

Zijn er kleedkamers aanwezig?
Ja! Er zijn kleedkamers bij X TU Delft. Je kunt hier ook na de wedstijd douchen.

Ik kan m’n lopers profiel niet aanpassen, wat moet ik doen?
Registreer jezelf via de link in de mail met het e-ticket. Lukt het nog steeds niet? Stuur ons dan een mailtje, dan doen wij het voor je!

Hoe kan ik mensen mij laten sponsoren?
Kijk op deze pagina. Hier kun je jezelf aanklikken en laten sponsoren door al je vrienden en familie! Ook zit er een knop om de pagina te delen via Facebook

Wat gebeurt er bij slecht weer?
Wanneer er significant veel regen wordt verwacht, zullen we de loop eventueel wat uitstellen. Alleen wanneer de omstandigheden te gevaarlijk voor de deelnemers of vrijwilligers, zullen we de loop moeten cancelen.

Is je vraag nog niet beantwoord? Mail hem naar info@campusrun.nl. Je kunt een van ons ook altijd even aanspreken.