Info

De CampusRun is ontstaan als een lustrum activiteit van het Gezelschap Leeghwater en is uitgegroeid tot hét hardloopevenement van de TU Delft. Dit jaar is al de 5e keer dat het evenement gehouden wordt. Wat uiteraard betekent dat het tijd is voor een jubileum editie. Dit doen we door dit jaar door 8 verschillende faculteiten en gebouwen te rennen van de TU Delft! Een unieke ervaring waar je gewoon bij moet zijn. Maar breekt het zweet je al bij alleen maar de gedachten van hardlopen? Wees dan niet getreurd er zullen routes zijn voor iedereen, met afstanden van: 1.75km, 5km en 10km. Naast het bijdragen aan je eigen gezondheid zal je dit jaar ook weer bijdragen aan een goed doel: Bewegen tegen kanker. Dit is een organisatie die zich inzet om sportieve activiteiten te organiseren voor patiënten van kanker.

Routes

Download Plattegrond

Wie mogen er mee rennen?

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. We hopen zoveel mogelijk studenten en inwoners vanuit Delft en omstreken 7 juni aan te treffen op ons prachtige campusterrein. Want natuurlijk geldt ook hier: Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dus twijfel niet en schrijf je direct in! En mocht jij nou een heel lief zusje hebben, een hele leuke buurman of een ontzettend sportieve oma, schroom je niet en neem ze vooral mee.

Geen zin om te rennen?

Heb je geen zin om te rennen, maar wil je toch graag je steentje bijdragen? Dan kunnen we jouw hulp ook goed gebruiken als vrijwilliger! We hebben op diverse plekken in het parcours mensen nodig om mee te helpen. Denk hierbij aan de opbouw, inschrijfbalie, waterpunten, overzicht, afbouw, etc. Geef je hier op als vrijwilliger.

Eten

Na afloop zullen er food trucks, een bar en live muziek zijn bij de finnish om gezamenlijk na te genieten van de loop. Hiervoor zijn zowel renners als niet-renners uitgenodigd.

IFoT

Dit jaar zal de CampusRun voor de tweede keer gehouden worden tijdens het International Festival of Technology (IFoT). Tijdens dit festival combineert Delft het beste van technologie en innovatie in een veelzijdig programma. Een week lang ontmoeten technologie-, muziek-, kunst- en festivalliefhebbers, bedrijfsleven, overheid, studenten, en wetenschappers elkaar. Iedereen wordt uitgedaagd om mee te debatteren, elkaar te inspireren en samen te creëren.  Meer informatie over het International Festival of Technology kun je vinden op deze website.

Overig

Voor vragen, ideeën, tips of een goed verhaal kun je altijd bij ons terecht. Stuur vooral een mailtje naar info@campusrun.nl of spreek een van ons even aan.