Informatie

De CampusRun is ontstaan ​​als een lustrumactiviteit van Gezelschap Leeghwater en is uitgegroeid tot het meest opvallende hardloopevenement van de TU Delft. Dit jaar is het al de 7e keer dat het evenement wordt gehouden. Je kan de 5 km en de 10 km rennen, in teams of solo. Is hardlopen niet echt jouw ding? Je kan ook vrijwilliger worden! Naast een bijdrage aan je eigen gezondheid draag je ook bij aan het goede doel van dit jaar: het Longfonds. Dit is een organisatie die zich richt op het helpen van mensen met longproblemen en ademhalingsmoeilijkheden.

Routes

De route dit jaar zal je door verschillende hotspots van het Mekelpark leiden. De route wordt duidelijk aangegeven met borden en vrijwilligers, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u verdwaalt. Op de route zal er water en fruit aangeboden worden op de plaatsen die hieronder worden getoond.

Wie mogen er mee rennen?

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. We hopen zoveel mogelijk studenten en inwoners vanuit Delft en omstreken 5 juni aan te treffen op ons prachtige campusterrein. Want natuurlijk geldt ook hier: hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dus twijfel niet en schrijf je direct in! En mocht jij nou een heel lief zusje hebben, een hele leuke buurman of een ontzettend sportieve oma, schroom je niet en neem ze vooral mee!

Geen zin om te rennen?

Heb je geen zin om te rennen, maar wil je toch graag je steentje bijdragen? Dan kunnen we jouw hulp ook goed gebruiken als vrijwilliger! We hebben op diverse plekken in het parcours mensen nodig om mee te helpen. Denk hierbij aan de opbouw, inschrijfbalie, waterpunten, overzicht, afbouw, etc. Geef je hier op als vrijwilliger.

Overig

Voor vragen, ideeën, tips of een goed verhaal kun je altijd bij ons terecht. Stuur vooral een mailtje naar info@campusrun.nl of spreek een van ons even aan.